Idź do treści
Poznaj wzmocnienie Zaloguj się
Aktywuj patronat Wzmocnij
Wspieraj na nowo Wzmocnij
Dorzuć nam coś więcej Wzmocnij
Link skopiowany. Podziel sie nim gdzie tylko chcesz!

Michał Bonarowski

28.11.2024, 60’

Plac na rozdrożu

Plac na rozdrożu

Kiedy przestaniemy zabijać zwierzęta na jedzenie i zaczniemy jeść mięso sztucznie wytworzone? Pozornie wydaje się, że to odległa przyszłość.... więcej
07.10.2024, 60’

Plac na rozdrożu

Plac na rozdrożu

Tyjemy. Czasem tak bardzo, że jedynym sposobem rekomendowanym przez lekarzy jest operacja bariatryczna.

Co to jest? Kto się... więcej
28.09.2024, 120’

Bistro

Bistro

Sobotni ranek zapachnie nam paprykarzem szczecińskim, którego święto tuż tuż, a wraz z nim huczne szczecińskie obchody. W oczekiwaniu na noc księgarń... więcej
21.09.2024, 120’

Bistro

Bistro

W najbliższą sobotę Bistro zaczniemy od zastanowienia się jak wesprzeć gastronomię na terenach powodziowych. Potem, z okazji dnia ziemniaka,... więcej
13.08.2024, 59’

Plac na rozdrożu

Plac na rozdrożu

Po co nam flagi na truskawkach, ziemniakach i malinach? Czy robiąc zakupy kupujemy produkty polskie czy nie ma to dla nas znaczenia? Wkrótce w... więcej
10.08.2024, 120’

Bistro

Bistro

W tym tygodniu Bistro zaczniemy popijając, bo mamy dokładne dane o tym jakie napoje lubią Polacy i to nie tylko w ciepłe dni. Przejrzymy oczywiście... więcej
03.08.2024, 120’

Bistro

Bistro

W najbliższym Bistro uczcimy światowy dzień arbuza przygotowując gazpacho arbuzowe na wciąż ciepłe dni. Redaktor Bonarowski zaserwuje przepis z... więcej
27.07.2024, 120’

Bistro

Bistro

Bistro rozpoczniemy o 8:00 od przejrzenia menu zawodników podczas Igrzysk Olimpijskich w Paryżu. Przestudiujemy dokładnie kilka najciekawszych dań z... więcej
15.07.2024, 60’

Co kryje się za błyszczącą fasadą gwiazdek Michelin?

Plac na rozdrożu

Cieszymy się z gwiazdek Michelin, ale co kryje się za błyszczącą fasadą? Czy wiemy, jak gwiazdki zmieniają szefów i restauracje? Jaka może być cena... więcej
25.05.2024, 120’

Bistro

Bistro

W sobotni ranek oprócz aromatu kawy obudzi nas także skwiercząca woń smakowitego hamburgera, bo już tuż tuż święto tego dania. Redaktor Bonarowski... więcej
04.05.2024, 121’

Bistro

Bistro

Tuż po ósmej Katarzyna Pruchnicka z Michałem Bonarowskim porozmawiają o porannej kawie, tej najlepszej, porozmawiają o nietypowym kulinarnym... więcej
20.01.2024, 120’

Bistro

Bistro

W najbliższej audycji Bistro spojrzymy zarówno w bliską jak i nieco dalszą przyszłość jedzenia.
Przez pierwszą godzinę Bistro Michał... więcej
doładowanie ...