29.05.2023, 10’
Rabarbar
22.05.2023, 9’
Czas na piknik
15.05.2023, 8’
Szaleństwo szparagów
17.04.2023, 9’
Czosnek niedźwiedzi
03.04.2023, 11’
Wielkanocne wypieki
27.03.2023, 10’
Co warto posadzić na wiosnę?
20.03.2023, 11’
Chleb do ostatniego okruszka
13.03.2023, 10’
Bułki z czekoladą
06.03.2023, 9’
Nie z mięsa te kotlety
27.02.2023, 11’
Kasza pęczak
30.01.2023, 10’
Cytryna na różne sposoby
23.01.2023, 10’
Kruche ciasto
16.01.2023, 10’
Kasza jaglana
09.01.2023, 9’
Kasztany jadalne
02.01.2023, 11’
Jak naturalnie wzmocnić odporność?
19.12.2022, 11’
Zupy świąteczne
12.12.2022, 11’
Śledzie
05.12.2022, 11’
Pierniki
28.11.2022, 10’
Rosół
21.11.2022, 9’
Pulpety
14.11.2022, 11’
Czas na przetwory z buraków i grzybów
07.11.2022, 9’
Stir fry
31.10.2022, 11’
Dynia
17.10.2022, 11’
Orzechy
10.10.2022, 10’
Risotto
26.09.2022, 11’
Sposoby na śliwki
19.09.2022, 12’
Ziemniak i już!
Zapiekanki, sałatki, zupy i przystawki. Cuda z ziemniaka.
12.09.2022, 10’
Grzyby
Prawdziwki, kurki, ale i gąski oraz boczniaki.
05.09.2022, 10’
Jabłka
29.08.2022, 13’
Kiszonki
15.08.2022, 12’
Cukinia
11.07.2022, 11’
Bakłażan
05.07.2022, 12’
Zupy na lato
27.06.2022, 10’
Wakacyjne smaki
20.06.2022, 9’
Mateusz gości Katarzynę
13.06.2022, 6’
Lody domowe
06.06.2022, 12’
Olej rzepakowy
30.05.2022, 12’
Twaróg
23.05.2022, 19’
Burak
16.05.2022, 13’
Wyhoduj jedzenie
02.05.2022, 10’
Marynata
25.04.2022, 10’
Czosnek niedźwiedzi
O tym, jak wiosna puka do naszych talerzy.
18.04.2022, 15’
Wielkanoc
21.02.2022, 11’
Pesto
14.02.2022, 10’
Walentynkowo bez lukru w kuchni
07.02.2022, 11’
Risotto
31.01.2022, 11’
Ciasto drożdżowe
24.01.2022, 11’
Curry
17.01.2022, 12’
Cytrusy
10.01.2022, 16’
Zapiekane warzywa
Dla dzieci, dorosłych i na imprezę
25.10.2021, 9’
Dynia
Złoto polskiej jesieni w kuchni.
18.10.2021, 10’
Foccacia
11.10.2021, 10’
Imbir
Cudowne właściwości na jesień i nie tylko.
04.10.2021, 9’
Quiche
Smakołyk nie tylko na jesienną porę.
27.09.2021, 11’
Prawdziwek, król grzybów
Sos, mączka, susz i zupy
20.09.2021, 10’
Pomidor
O tej porze roku są najsmaczniejsze.
28.06.2021, 9’
Kwiaty do schrupania
Chabry, cukinie, dynie, fiołki. Czyli pyszne kwiaty.
14.06.2021, 10’
Olej rzepakowy
O wspaniałych właściowściach i smaku
07.06.2021, 9’
Natka pietruszki
Zielona, smaczna i przydatna do wielu potraw
31.05.2021, 6’
Rabarbar
Smak późnej wiosny - rabarbar
24.05.2021, 9’
Szparagi
Białe czy zielone szparagi w zupie...
17.05.2021, 7’
Maślanka
Co można wyczarować pysznego z maślanki? Opowiadamy...
10.05.2021, 8’
Pokrzywa
Co dobrego można zrobić z pokrzywy? O zupie i pesto...
26.04.2021, 10’
Ciecierzyca
Nie tylko hummus