Dzień dobry! Witamy w sobotę i zapraszamy do słuchania dzisiejszych audycji. 🙂 Poranek zaczniemy od Bistro – Katarzyna Pruchnicka i Michał Bonarowski wybiorą najciekawsze wydarzenia kulinarne. A Chłopcy z ferajny, czyli Michał Gąsiorowski i Marcin Klimkowski spotkają się z Wami tym razem w komplecie.
Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej majowej zabawie #SłyszyMiSię – zbieramy i realizujemy wyzwania od Was! Szczegóły znajdziecie na naszej stronie konkursy.radio357.pl. Serdecznie zapraszamy. 🙂
Życzymy pięknego weekendu. 😉
DZISIEJSZE AUDYCJE
8:00 Bistro (Katarzyna Pruchnicka)
Michał Bonarowski podzieli się przepisem na kombuchę do przygotowania w domu. W kąciku czytelniczym sprawdzimy, jak czekolada może łączyć się z kapuśniakiem! Będzie to okazja do zapoznania się ze zbiorem felietonów Pawła Bravo o jedzeniu. Krótka rozmowa z autorem ujawni, jak zmieniały się kulinarne zwyczaje Polaków w ciągu ostatniej dekady.
10:00 Zakamarki (Marek Niedźwiecki, wyd. Halina Wachowicz)
13:00 Chłopcy z ferajny (Marcin Klimkowski, Michał Gąsiorowski)
14:00 Zielony Żoliborz (Piotr Stelmach)
16:00 Na szlaku (Mateusz Kuźniewski)
17:00 Route 357 (Marta Kula)
18:00 Rzecz technologiczna (Jarosław Juszkiewicz, Robert Zembrzycki)
19:00 Chlebem i soulą (Maja Piskadło)
21:00 Happynoise (Bisior)
23:00 Wiszące ogrody (Bartek Gil)
Całość do sprawdzenia na stronie: radio357.pl/ramowka/ i w aplikacji
A MOŻE COŚ, CO TYLKO W PODCASTACH?
Mnóstwo podcastowych podpowiedzi wartych odkrycia prezentujemy w zakładce na dziś – dzięki niej łatwiej znajdziesz coś dla siebie: radio357.pl/twoje357/na-dzis/
Gdzie i w jakich nastrojach słuchacie dziś 357 i jak biegnie Wasz dzień? Komentujcie to, co słyszycie, dopytujcie. Jesteśmy tu dla Was – najlepszej Społeczności pod najlepszym radiowym adresem na świecie 🙂
Czekamy na twoje@radio357.pl oraz na grupie na Facebooku.