Idź do treści
Słuchasz? Wspieraj
Akcja: Teleportacja! Dołącz
Trendbook
18.05.2023, 17’
Trendbook

#17 Jedzenie po nowemu

18.05.2023, 17’

Mąka ze świerszczy, ser z nerkowców, jogurt z fasoli i ryby... z grzybów. Nowa era jedzenia rozpoczęła się jakiś czas temu, ale dobrze zrobić sobie przegląd pola w produkcji żywności innej niż do tej pory. Po co nam te innowacje i w jakim kierunku zmierzamy? O tym Grzegorz Nawacki z Pulsu Biznesu i Paweł Sołtys porozmawiają z gościniami Trendbooka, a będą nimi: Karolina Poznar, współwłaścicielka marki Dobra Kaloria, Zuzanna Rzymanek, współwłaścicielka marki Wege Siostry.

Playlista odcinka

The Black Keys
Tighten Up
Paolo Nutini
New Shoes
Pełna playlista emitowanych utworów jest dostępna dla zalogowanych Patronów.