Flavia Borawska, szefowa kuchni, absolwentka akademii kulinarnej Le Cordon Bleu, autorka bestsellerowych książek kulinarnych, dobry smak wyssała z mlekiem matki i wyniosła z polsko-włoskiego domu. Niektórzy jedzą, żeby żyć. Ona zdecydowanie żyje, żeby jeść. Porozmawiamy o Florencji, lokalnych targach pełnych pyszności i poznamy niezawodny sposób na uspokojenie małego dziecka. Dla słuchaczy do wygrania najnowsza książka bohaterki odcinka. Na jeden z najsmaczniejszych epizodów Smakowitych Podróży zaprasza Rafał Gontarz.
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |