Idź do treści
Poznaj wzmocnienie Zaloguj się
Aktywuj patronat Wzmocnij
Wspieraj na nowo Wzmocnij
Bistro
12.10.2024, 121’
Bistro

Bistro

12.10.2024, 121’

Bistro nie zwalnia! Po ubiegłotygodniowej brawurowej dźwiękowej recenzji najlepszych polskich serów zagrodowych idziemy za ciosem i… znowu będziemy recenzować mistrzowskie polskie sery, nagrodzone na prestiżowych konkursach. A do doskonałych polskich serów - w międzynarodowy dzień chleba - redaktor Michał Bonarowski zaserwuje solidną recenzję świeżo wypieczonej polskiej książki o chlebach, bułkach i innych słodkościach. Na drugie danie weźmiemy przedpremierowe informacje o nieotwartej jeszcze wystawie “Na miejscu i na wynos. Kuchnia warszawska”. Redaktor Bonarowski wyjawi nieznane dotąd szczegóły tego wielkiego wydarzenia, przedstawiając ekskluzywną rozmowę z kuratorkami tej wystawy.

A na deser, oprócz przeglądania kalendarza wydarzeń i świąt kulinarnych w Polsce, zagłębimy szczegóły zaawansowanej aplikacji pomagającej rozpoznawać i zbierać grzyby.

Wszystkiego smacznego!