Tuż po ósmej jak w Bistro Katarzyna Pruchnicka spotka się z Michałem Bonarowskim.
zajrzymy się za kulisy nagród Michelin Guide, które wkrótce trafią do polskich restauracji, dowiemy się czego chcą Polscy rolnicy i jak to wpłynie na nas, a na deser posmakujemy najl Pszech lodów, na lato.
Poza tym jak zwykle zajrzymy do kalendarza wydarzeń kulinarnych.
Po dziewiątej Katarzyna Pruchnicka powita w studiu kolejnych gości. Daria Pawlewska i Kacper Nieznański opowiedzą o śniadaniu, inspirujących książkach kulinarnych, i wiosennym śniadaniu. Zaprosimy też na wyjątkowe spotkania kulinarne, które już od wczoraj odbywają się w Zamku Ujazdowskim w Warszawie.
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |