Jak co tydzień Katarzyna Pruchnicka i Michal Bonarowski wybiorą dla Was najciekawsze wydarzenia kulinarne. W czym warto wziąć udział w najbliższym czasie? O tym już po 8:00.
Nie zabraknie też opowieści o dobrej książce kulinarnej i najsłodszych polskich ciastach. Po dziewiątej, w studiu na Słowackiego, pojawi się dziennikarz nie tylko kulinarny, Lukasz Modelski. Jego najnowsza książka "Pyszne przypadki. Niewiarygodne historie słynnych dań" jest jedną z pozycji obowiązkowych, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Jak powstała pierwsza tarta Tatin?
Kto wynalazł kanapki i co mają wspólnego z kartami?
Skąd się wzięły lody na patyku?
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |