Sobotni poranek zaczniemy, jak co tydzień, od przeglądu wydarzeń kulinarnych.
Z Michałem Bonarowskim wspomnimy o jagodzie kamczackiej, hiszpańskich przysmakach, polskiej tradycji i wielu innych okazji do kulinarnych doznań.
A w drugiej godzinie porozmawiamy o smakach, które pochodzą z ziemi na której rosną rośliny, o siedlisku, które jest domem nie tylko dla ludzi, o zmianach klimatycznych, które w widoczny sposób wpływają na nasze wybory. A to wszystko w kontekście polskiego winiarstwa, którego znawcą jest dziennikarz Maciej Nowicki.
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |