Zapowiada się dziś, drodzy państwo piękny dzień, może nawet cały weekend. Należy go chyba przeżyć w plenerze.
Plenerową kuchnią z żywym ogniem w roli głównej zajmiemy się dziś po dziewiątej, w drugiej części audycji. Gościem będzie szefowa kuchni, ślązaczka, która gotowanie na ogniu docenia, również książką "Jedzenie, że ogień. Niebanalna uczta w plenerze", Patrycja Walter-Zagórska.
A już za chwilę dołączy do mnie, jak co tydzień Michał Bonarowski. W naszych rozmowach o wydarzeniach kulinarnych i dobrym zaplanowaniu tygodnia w tym zakresie nie zabraknie ucztowania w plenerze.
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |