"Gotować" będzie miłośniczka i propagatorka tego nurtu w kulinariach, Jagna Niedzielska. Wychowała się w domu, w którym ograniczano marnowanie żywności do minimum – starannie planowano zakupy, korzystano z domowych zapasów i przetworów, kompostowano odpadki. Te umiejętności przydały się jej, gdy otworzyła własne bistro, a dziś prowadzi liczne warsztaty, promujące ideę niemarnowania żywności.
Jak przygotować śniadanie, aby na talerzu nie został ani okruszek? Do czego można wykorzystać liście rzodkiewek i niewykorzystane części pora? Jak planować, aby nie marnować?
O śniadaniu bez reszty Jagna Niedzielska opowie Beacie Kwiatkowskiej. Wcześniej do Bistro wpadnie Michał Bonarowski, który zapełni nasz kalendarz wydarzeniami kulinarnymi.
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |