Dziś w Porze śniadania, jak co tydzień Katarzyna Pruchnicka i Michał Bonarowski pomogą nam zaplanować kalendarz wydarzeniami kulinarnymi. Będzie dużo foodtracków, sałatek, azjatyckich słodkości a wszystko przyprawione odrobiną czosnku niedźwiedziego.
W drugiej części o wyjątkowo ciekawej i smacznej historii kulinariów gospodyni Bistro porozmawia z Natalią Mędrak-Rudą, autorką książki „Warzywa zjedz, zostaw mięso. Krótka historia wegetarianizmu”. Będą płatki kukurydziane, grahamka, masło orzechowe obwisłe innych ciekawych opowieści.
Ciasteczko | Czas trwania | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |