Idź do treści
Słuchasz? Wspieraj
Akcja: Teleportacja! Dołącz
Dodaj do ulubionych
Link skopiowany. Podziel sie nim gdzie tylko chcesz!

Z Wrocławia ze smakiem

Do Wrocławia wyruszamy po smaki! Smaki kuchni zero waste we wrocławskim DoubleTree by Hilton Wrocław. O to jak udaje się zadbać o kubki smakowe gości, nie zapominając o wpływie na środowisko, Katarzyna Pruchnicka zapyta Piotra Apanela. Nie zabraknie ciekawostek z kuchni wrocławskiej i praktycznych rozwiązań w zgodzie z planetą, prosto od szefa kuchni. Po trasę naszej wycieczki zgłosimy się do Szymona Maraszewskiego, przewodnika zakochanego w zabytkach i historii miasta. Gdzie rozpocząć, jeżeli szukamy nieoczywistych zakątków Wrocławia? Na koniec szykujemy deser muzyczny! W drugiej godzinie gościnią będzie Natalia Szczypuła, wokalistka, autorka tekstów i jedna z artystek, którą będą mieli Państwo okazję usłyszeć na wrocławskiej scenie w nadchodzących miesiącach. Na ucztę, nie tylko kulinarną, zapraszają Katarzyna Pruchnicka i Marcin Cichoński
Partner audycji
DLA WSZYSTKICH 27.06.2024, 120’

Z Wrocławia ze smakiem

Katarzyna Pruchnicka, Marcin Cichoński,
Do Wrocławia wyruszamy po smaki! Smaki kuchni zero waste we wrocławskim DoubleTree by Hilton Wrocław. O to jak udaje się zadbać o kubki smakowe... więcej
doładowanie ...